miercuri, 2 octombrie 2013

Golden "Doina"

Golden Nica - restaurant complex cu doua săli cu capacitate de 150 şi 200 de persoane, ring de dans, terasă şi parcare.

Prima cu ce aș dori să incep este ceea că,nu doar la noi sunt așa feluri de restaurante unde pe riscul sănătății consumatorului,proprietarul restaurantul încearcă să economisească dar și în țările unde cresc banane și in zile de sărbătoare se mai aduce jertve la zei.
Toți știu că proprietarul restaurantului duce răspundere de sănătatea clienților săi și dacă se întimpl ceva el răspunde.Cum a fost și în cazul aceasta,dar oare tot timpu e așa că doar proprietarule devină că a încercat să economisească.Ori el a fost obligat să își vindă restaurantul nu a dorit si acum a fost sabotat și deamu are de suferit.
Idei sunt multe dar totuși acum nu are importanță pentrucă acum toți cu încetu încep a uita despre aceasta,doar știind că propretarul va fi amendat sau chiar pus la pușcărie.

Și gata ?

Nu prea cred , pentrucă acum totul sa finilizat prea repede.Dacă ar fi totul cinstit atunci ar fi în așa mod.

- Expertiza bucatelor preparate 
-Provenența lor
-Răspunzătorul care emite lincența

Și tot așa mai departe pînă cînd nu se va găsi adevăratul vinovat.Cine știe poate vinovatul este "domnul Vasile" care a împins o carne fară documente fără nimic la piață și deamu ea fără de știre pentru bucătar a fost preparată și deamu a ajuns la cazul de azi.
Dar totuși finalul este clar,proprietarul restaurantului " dă " mită și peste un timp va reîncepe activitatea.Toți sunt mulțumiți,înafară de mine cu tine.Eu mă duc la restaurant să imi sărbatoresc aniversarea , un eveniment important pentru mine,cu gîndul sigur că voi îeși din restaurant "VIU"... dar cui pasă.


Zi bună la toți.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu